Χειροποίητο σαπούνι βιολογικό ελαιόλαδο αιθέριο έλαιο λεβάντας

Χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεβάντας

ΠεριγραφήΤο χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεβάντα καθαρίζει απαλά και σε βάθος απομακρύνοντας σμήγμα, ρύπους και άλλα κατάλοιπα από την επιδερμίδα σας. Βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας μιας υγιούς και νεανικής εμφάνισης, ενώ περιποιείται το δέρμα και ενδείκνυται για πρόσωπο και σώμα. Προτείνεται για καθημερινή χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος, αλλά περισσότερο σε λιπαρό, μεικτό και δέρμα με ακμή.

Διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, δημιουργώντας αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης, παρέχοντας την καθημερινή φροντίδα τόνωσης, λάμψης και αντιοξειδωτικής προστασίας.


 


Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς, έχουμε μετατρέψει την προσωπική μας καθαριότητα σε ρουτίνα, ξεχνώντας την απλή, αλλά τόσο ωφέλιμη και απολαυστική διαδικασία μιας απλής περιποίησης και καθαριότητας καθώς και ενός αρωματικού λουτρού.

Το καθημερινό ντους, σύντομη λύση καθαριότητας και αναζωογόνησης, δεν έχει καμία σχέση με την τελετουργία περιποίησης του σώματος, χαλάρωσης του νου και ανανέωσης της ψυχής που μόνο ένα ζεστό ενυδατικό μπάνιο μπορεί να μας προσφέρει.

Μετά από μια κουραστική ημέρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να σας περιμένει ένα μπάνιο για να βυθιστείτε στην αγκαλιά του, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να διώξετε τις έγνοιες μακριά.

Είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων ότι το μπάνιο ή λουτρό όπως ονομαζόταν στα αρχαία χρόνια, δεν είναι απλά ένα κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας αλλά μία ζωτική εμπειρία που αξίζει τον χρόνο και την προσοχή μας καθώς μας προσδίδει την αίσθηση ενός ολοκληρωμένου φυσικού beaute, μέσω της καθαριότητας, της ομορφιάς αλλά και της χαλάρωσης που προσφέρει.

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη του μπάνιου είναι ότι γαληνεύει τον άνθρωπο. Θεωρείται ο πιο γρήγορος και για πολλούς ο πιο αποτελεσματικός φυσικός τρόπος να μετριάσετε το στρες και να χαλαρώσετε, αλλά ταυτόχρονα να περιποιηθείτε την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος, βοηθώντας την να δείχνει υγιής, λαμπερή και νεανική.

φυσικά χειροποίητα καλλυντικά ελαιόλαδο λάδι 100 ελληνικά cpnp λεβάνταΕκεί ακριβώς είναι που συνδυαστικά, μαζί με τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού στο λουτρό πάνω στο δέρμα μας, χρειαζόμαστε φυσικούς συμμάχους καθαριότητας και ομορφιάς, αγνά φυσικά καλλυντικά φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας.

Κυρίαρχος σύμμαχος σε όλη αυτή την διαδικασία επανόρθωσης, βελτίωσης και καλλωπισμού της επιδερμίδας μας μέσω του λουτρού είναι το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεβάντα της Esthique Natural Cosmetics. Είναι δερματολογικά ελεγμένο με πιστοποιημένα συστατικά, καθαρίζει και αναζωογονεί ενώ παράλληλα βοηθά στη διατήρηση μιας υγιούς και νεανικής εμφάνισης. Περιποιείται το δέρμα και ενδείκνυται για τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου και του σώματος. Ιδιαίτερα απαλό και με το μοναδικό άρωμα της λεβάντας, θα μετατρέψει το λουτρό σας αλλά και την καθημερινή καθαριότητα σας, σε μία εμπειρία απόλαυσης και ομορφιάς.

Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεβάντα της Esthique Natural Cosmetics, για το πρόσωπο και το σώμα, καθαρίζει απαλά και σε βάθος απομακρύνοντας σμήγμα, ρύπους και άλλα κατάλοιπα από την επιδερμίδα σας.

Η χαρακτηριστική του σύνθεση περιλαμβάνει το πολυβραβευμένο βιολογικό άθερμο ελαιόλαδο των βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αποκλειστικά για την Esthique Natural Cosmetics, αλλά και το θεσπέσιο αιθέριο έλαιο λεβάντας που το καθιστά κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, διατηρώντας τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, δημιουργώντας αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης και παρέχοντας σε αυτήν την καθημερινή φροντίδα τόνωσης και αντιοξειδωτικής προστασίας.

Μια απλή και μόνο εφαρμογή του φυσικού σαπουνιού με αιθέριο έλαιο λεβάντας και βιολογικό ελαιόλαδο στο δέρμα, μπορεί χωρίς αμφιβολία να σας δείξει την υψηλή ποιότητα του, παρουσιάζοντας μια φυσική συμπεριφορά με το σώμα και το πρόσωπο σας, δίνοντας λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα σας.

Το αγνό χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεβάντας της Esthique Natural Cosmetics, διαφέρει αισθητά στην ποιότητα και την ασφάλεια στην χρήση του σε σχέση με τα κλασσικά σαπούνια ελαιολάδου, κυρίως λόγω του τρόπου παραγωγής του, των νόμιμων Ευρωπαϊκών γνωστοποιήσεων κυκλοφορίας που φέρει εδώ και πολλά χρόνια αλλά και στα πιστοποιημένα συστατικά του, που τελικά οδηγούν στην υψηλή καλλωπιστική ποιότητα του.

φυσικά χειροποίητα καλλυντικά ελαιόλαδο λάδι 100 ελληνικά cpnp λεβάνταςΤο βραβευμένο άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο από τους βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου αποκλειστικά για την Esthique Natural Cosmetics είναι το βασικό συστατικό του χειροποίητου αγνού φυσικού σαπουνιού με αιθέριο έλαιο λεβάντας. Η πλούσια σύνθεσή του περικλείει τις πολύτιμες για το δέρμα ιδιότητες του ιερού δέντρου της ελιάς, συνδυάζοντας τις θεραπευτικές ιδιότητες του βιολογικού ελαιολάδου με τη χαλαρωτική δράση που προσφέρει το πολύτιμο αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Η αντιοξειδωτική δράση του άθερμου βιολογικού ελαιολάδου ενισχύεται χάρη στα μικροσυστατικά του όπως τα καροτενοειδή, δηλαδή τις προ-βιταμίνες Α, τις πανίσχυρα φυσικές ωφέλιμες φαινόλες ή πολυφαινόλες καθώς και την βιταμίνη Ε που υπάρχει σε αφθονία στο βιολογικό ελαιόλαδο.

Η βιταμίνη Ε είναι πολύ σημαντική και οι ευεργετικές δράσεις της στην περιποίηση του προσώπου και του σώματος είναι γνωστές τόσο για την βελτίωση και διατήρηση της εξωτερικής μας εμφάνισης, όσο και για την εσωτερική υγεία και ευεξία.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι το δεύτερο βασικό συστατικό του χειροποίητου σαπουνιού της Esthique Natural Cosmetics με ευεργετικές ιδιότητες στην για την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος σας.

Η λεβάντα, είναι πασίγνωστη και αρκετά διαδεδομένη από την αρχαιότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν τη λεβάντα για να αρωματίζουν το νερό των λουτρών τους, αλλά και για την παρασκευή αρωματικών φυσικών καλλυντικών περιποίησης της τότε εποχής.

Οι Αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν παράλληλα τη λεβάντα και για ιατρικούς σκοπούς. Αναφορές για τις θεραπευτικές ιδιότητες και χρήσεις της λεβάντας, υπάρχουν, επίσης, από τον δεύτερο σπουδαιότερο ιατρό της Αρχαιότητας μετά τον Ιπποκράτη, τον Γαληνό, το γιατρό Θεόφραστο (3ος αιώνας π.Χ.) και τον φιλόσοφο Διογένη (4ος αιώνας π.Χ.). Ο Διογένης αναφέρει ότι, σε αντίθεση με τους Αιγύπτιους που άλειφαν με λεβάντα το κεφάλι τους, ο ίδιος άλειβε με λεβάντα τα πόδια του. Με τον τρόπο αυτό το άρωμα λεβάντας ανέβαινε σε όλο το σώμα του.

Η λεβάντα ξεχάστηκε για αιώνες αλλά έκανε την εμφάνιση της ξανά στα μέσα του Μεσαίωνα. Μοναχοί την καλλιέργησαν σε μοναστήρια και αξιοποίησαν τις ιδιότητες της, ενώ τον περασμένο αιώνα αξιοποιήθηκε στην αρωματοθεραπεία. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αλλεπάλληλες κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν και ιατρικά τις θεραπευτικές της χρήσεις.

φυσικά χειροποίητα καλλυντικά ελαιόλαδο λάδι 100 ελληνικά cpnp λεβάνταΤο φυσικό χειροποίητο σαπούνι λεβάντας με βιολογικό ελαιόλαδο της Esthique Natural Cosmetics είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Εκτός από το εξαίσιο άρωμα και τη βελούδινη υφή που αφήνει στο δέρμα, το αγνό φυσικό σαπούνι ομορφιάς με αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι το κατεξοχήν χειροποίητο φυσικό σαπούνι της πραγματικής χαλάρωσης, αφήνοντας την επιδερμίδα σας λεία και αναζωογονημένη.

Ευωδιές λεβάντας μεταφέρουν τη φυσική αύρα στο σώμα σας και χαρίζουν μικρές στιγμές πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας. Προσφέρει μία μοναδική εμπειρία απαλής περιποίησης στο ντους για το σώμα και τις αισθήσεις. Πριν ή μετά από μία κουραστική ημέρα αφεθείτε στην επίδραση του αρμονικού αρώματος του από αιθέριο έλαιο λεβάντας. Έτσι, βρίσκετε την εσωτερική σας ισορροπία μετά από μια ολόκληρη ημέρα.

Ηρεμεί το σώμα και το πνεύμα, διώχνοντας το άγχος και την υπερένταση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει "προστασία" στην επιδερμίδα. Προσφέρει πλούσιο αφρό γεμάτο πλεονεκτήματα: απαλό καθαρισμό, μοναδική ενυδάτωση, αντιοξειδωτική θρέψη και φυσικές απαλυντικές ιδιότητες, χρήσιμες για δερματικούς ερεθισμούς. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει φυσικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που συμβάλλουν στην ανάπλαση των κυττάρων.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει από την φύση του ένα υπέροχο διακριτικό, με χαρακτηριστικούς τόνους, άρωμα τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Η υπέροχη μυρωδιά που αναδύεται από το φυσικό πολύτιμο έλαιο, προσφέρει ένα μπάνιο χαλάρωσης και ευεξίας ενώ παράλληλα καθαρίζει και φροντίζει το δέρμα σε βάθος. Χαρίζει μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Ένα ζεστό βραδινό μπάνιο με το χειροποίητο φυσικό σαπούνι από λεβάντα και βιολογικό ελαιόλαδο της Esthique Natural Cosmetics, υπόσχεται έναν βαθύ και ξεκούραστο ύπνο με ένα απόλυτα καθαρό και περιποιημένο δέρμα.


paraben free natural cosmetics
Το
 χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεβάντα της Esthique Natural Cosmetics είναι δερματολογικά ελεγμένο, διαθέτει νόμιμες πιστοποιήσεις κυκλοφορίας, χωρίς να περιέχει Parabens και χωρίς να δοκιμάζεται σε ζώα.


Χειροποίητο σαπούνι με Βιολογικό ελαιόλαδο έλαιο λεβάντας made in greece φυσικά καλλυντικά 100%