χειροποίητο φυσικό σαπούνι βιολογικό ελαιόλαδο Αιθέριο έλαιο λεμονιού

Χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεμονιού

ΠεριγραφήΈνας σημαντικός καθημερινός σύμμαχος της επιδερμίδας για το πρόσωπο και το σώμα, διατηρώντας όλη την φρεσκάδα και το άρωμα του λεμονιού. Ο συνδυασμός των συστατικών στο φυσικό σαπούνι με αιθέριο έλαιο λεμόνι, χαρίζει λάμψη και δροσιά στο δέρμα. Έχει απολυμαντικές - αναπλαστικές ιδιότητες και προσφέρει αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας.

Καθαρίζει σε βάθος, τονώνει, εξισορροπεί την υγρασία της επιδερμίδας σε φυσιολογικά επίπεδα βελτιώνοντας την ελαστικότητα της. Ενδείκνυται για καθημερινή χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος, αλλά περισσότερο σε λιπαρό, μεικτό ή δέρμα με ακμή.


 


Με το πέρασμα του χρόνου οι ρυθμοί του φυσικού αμυντικού μηχανισμού της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος μειώνονται, οι ελεύθερες ρίζες τότε συσσωρεύονται και το οξειδωτικό στρες της επιδερμίδας είναι πλέον γεγονός.

Οι σύγχρονες αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες και η καθημερινή έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, συνεργούν στο να αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός των ελεύθερων ριζών.

Μέσα από τους πόρους του δέρματος, η γήρανση συνδέεται με μια απώλεια του ινώδους ιστού, με βραδύτερο ρυθμό κυτταρικής ανανέωσης, και μειωμένο αγγειακό και αδενικό δίκτυο. Η λειτουργία φραγμού που διατηρεί την κυτταρική ενυδάτωση σταδιακά μειώνεται.

Συνδυαστικά αυτοί οι παράγοντες οδηγούν σε σωρευτική επιδείνωση στην εμφάνιση κυρίως μέσω της λειτουργίας των πόρων του δέρματος, και ειδικά σε μια λιπαρή επιδερμίδα, η ποσότητα του σμήγματος που παράγεται αυξάνεται επικίνδυνα.

σαπούνι χειροποίητο φυσικό αιθέριο έλαιο λεμονιού made in greece ελληνικό προιόν καλλυντικά 100%Αυτή είναι η στιγμή που είναι απολύτως απαραίτητοι οι φυσικοί σύμμαχοι της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος μας, τα αγνά φυσικά καλλυντικά καθαρισμού και καλλωπισμού, ούτως ώστε να προλάβουμε την εξέλιξη όλων αυτών των δυσάρεστων φαινομένων στο δέρμα μας, που σίγουρα θα έχουν σοβαρές συνέπειες όπως ρυτίδες, αφυδάτωση και τελικά γήρανση.

Ένας σημαντικός καθημερινός σύμμαχος της επιδερμίδας είναι το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεμονιού της Esthique Natural Cosmetics, για το πρόσωπο και το σώμα, έχοντας όλη την φρεσκάδα και το άρωμα του λεμονιού. Πρόκειται για ένα αγνό σαπούνι, δερματολογικά ελεγμένο, που έχει τις απαραίτητες νόμιμες Ευρωπαϊκές γνωστοποιήσεις κυκλοφορίας αλλά και τα πιστοποιημένα συστατικά που τελικά οδηγούν στην υψηλή καλλωπιστική ποιότητα του.

Βασισμένο σε κυρίαρχα συστατικά, όπως το αιθέριο έλαιο λεμονιού, σε συνδυασμό με το βιολογικό άθερμο ελαιόλαδο των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αποκλειστικά για την Esthique Natural Cosmetics, καλύπτει ταυτόχρονα πολλαπλές ανάγκες του δέρματος του προσώπου και του σώματος.

Άλλωστε η τέχνη της περιποίησης και διατήρησης της ομορφιάς και της νεανικότητας απασχόλησε τις γυναίκες και τους άνδρες από την αρχαιότητα. Γνώριζαν πως να περιποιούνται την επιδερμίδα τους με διάφορα φυσικά παρασκευάσματα, κατάλληλα για την διατήρηση του καλλωπισμού της.

Ο μύθος δε αναφέρει ότι η ωραία Ελένη πλησίαζε τα 50 όταν κατέκτησε τον Πάρη και η Ιουδίθ είχε περάσει τα 50 όταν σαγήνευσε τον Ολοφέρνη. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν εξυψώσει στο επίπεδο θρησκείας την περιποίηση του προσώπου και του σώματος. Ειδικά οι γυναίκες είχαν μεγάλη αδυναμία στα φυσικά αρώματα, τα έλαια και εκλεκτά συστατικά περιποίησης. Συνήθιζαν να χρησιμοποιούν φυσικά καλλυντικά με πολλά μυστικά, που είχαν ως βάση φυτικά έλαια, όπως του λεμονιού, με πλούσια ζωτικά στοιχεία για το δέρμα τους.

Το λεμόνι είναι ένα μοναδικό καλλυντικό της φύσης. Το ανεκτίμητο αιθέριο έλαιο από τη φλούδα του με το υπέροχο άρωμα του φρεσκοκομμένου λεμονιού, αποτελούν έναν ισχυρό αντιγηραντικό και λευκαντικό ορό, που είναι βασικό συστατικό του χειροποίητου σαπουνιού με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεμονιού της Esthique Natural Cosmetics.

σαπούνι χειροποίητο φυσικό αιθέριο έλαιο λεμονιού made in greece ελληνικό προιόν καλλυντικάΤο άρωμα, η γεύση, καθώς και το όξινο pΗ του λεμονιού, οφείλονται στο κιτρικό οξύ και στο μηλικό οξύ, που συγκαταλέγονται στα AHA ή αλλιώς Α-υδροξυοξέα. Είναι πλέον ευρέως γνωστά τα πίλινγκ προσώπου με οξέα φρούτων. Είναι από μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες που συστήνουν δερματολόγοι για την απόκτηση μιας λείας, όμορφης και λαμπερής επιδερμίδας.

Το αιθέριο έλαιο λεμονιού στο φυσικό αυτό σαπούνι, χαρίζει λάμψη και δροσιά στο δέρμα. Έχει απολυμαντικές - αναπλαστικές ιδιότητες, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε βιταμίνη C, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Οι ειδικοί τονίζουν ότι η βιταμίνη C είναι το κλειδί για την επανόρθωση, την αναδόμηση και τη διατήρηση των υγιών κυττάρων σε όλο τον οργανισμό.

Αυτό, όμως, που ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα είναι η ικανότητά της να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Στο δέρμα μας υπάρχουν κάποια κύτταρα που λέγονται ινοβλάστες, τα οποία παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή τις πρωτεΐνες που διατηρούν το δέρμα ελαστικό και τονωμένο. Όμως, καθώς μεγαλώνουμε, αυτή η παραγωγή φθίνει. Η βιταμίνη C, που περιέχεται σε επάρκεια στο αιθέριο έλαιο λεμονιού, διεγείρει τους ινοβλάστες ώστε να συνεχίζουν να παράγουν τις πρωτεΐνες της νεότητας.

Ο συνδυασμός, του άθερμου βιολογικού ελαιόλαδου από τους βραβευμένους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου και του αιθέριου ελαίου λεμονιού, καθαρίζει σε βάθος, τονώνει, εξισορροπεί την υγρασία της επιδερμίδας, συμβάλλοντας στη διατήρηση των φυσιολογικών της επιπέδων και βελτιώνοντας την ελαστικότητα της.

Από την αρχαιότητα το πολύτιμο ελαιόλαδο θεωρείται το κατεξοχήν μέσο καθαριότητας του σώματος ενώ από την προϊστορική εποχή, το ελαιόλαδο συνδέεται άμεσα με την υγιεινή, αλλά και με τον καλλωπισμό. Στο πέρασμα των αιώνων είχε πολλαπλές χρήσεις και ήταν βασικό μέσο καθαρισμού, με ιδιότητες θαυματουργές για την υγιεινή του σώματος.

Η συνήθεια μάλιστα να χρησιμοποιείται ως φυσικό καλλυντικό απευθείας πάνω στο δέρμα είναι ευρέως διαδεδομένη στα βάθη των αιώνων. Ολόκληρες γενιές γυναικών και ανδρών χρησιμοποίησαν το λάδι ελιάς ως φυσικό καλλυντικό ομορφιάς, περιποίησης, επούλωσης και καλλωπισμού.

σαπούνι χειροποίητο φυσικό αιθέριο έλαιο λεμονιού made in greece ελληνικό προιόν καλλυντικά 100%Η τάση αυτή σήμερα κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος κυρίως σε άτομα που ακολουθούν ένα πιο απλό φυσικό τρόπο ζωής, με φυσικά καλλυντικά για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος. Άλλωστε οι καλλυντικές ιδιότητες του ελαιολάδου επιβεβαιώνονται από την διεθνή επιστημονική κοινότητα.

Ειδικά το άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο που περιέχεται στο φυσικό σαπούνι με αιθέριο έλαιο λεμονιού της Esthique Natural Cosmetics, διαθέτει ισχυρούς θρεπτικούς παράγοντες, οι οποίοι αναπλάθουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, βοηθώντας την ταυτόχρονα να διατηρεί την ελαστικότητα αλλά και την νεανικότητα της. Είναι πλούσιο σε μια ποικιλία ωφέλιμων αντιοξειδωτικών συστατικών, σε φαινόλες ή πολυφαινόλες και ένα σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων και βιταμινών, με κυρίαρχη την εξόχως αντιγηραντική βιταμίνη Ε (ρετινόλη).

Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεμονιού από την Esthique Natural Cosmetics περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα την αναζωογονεί χαρίζοντας της φρεσκάδα και λάμψη.

Το δροσερό άρωμα του λεμονιού τυλίγει το δέρμα, δημιουργώντας μία αξεπέραστη αίσθηση δροσιάς, καθαριότητας και ευεξίας ενώ ταυτόχρονα παρεμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων, σφίγγει τους πόρους και δημιουργεί μια λεία, ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας καθαριότητα, αγνότητα με φροντίδα και βαθιά ενυδάτωση, νοιώθοντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας να σας τυλίγει απαλά από την πρώτη κιόλας χρήση. Αποτελεί ένα φυσικό σύμμαχο στην ομορφιά και την περιποίηση σας, ένα δώρο αγάπης στο δέρμα σας!

paraben free φυσικά καλλυντικά ελληνικά
Το
 χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεμονιού της Esthique Natural Cosmetics είναι δερματολογικά ελεγμένο, διαθέτει νόμιμες πιστοποιήσεις κυκλοφορίας, χωρίς να περιέχει Parabens και χωρίς να δοκιμάζεται σε ζώα. 

 σαπούνι χειροποίητο φυσικό αιθέριο έλαιο λεμονιού