Χειροποίητο σαπούνι βιολογικό ελαιόλαδο γάλα μέλι

Χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, γάλα και μέλι

ΠεριγραφήΑνακαλύψτε το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με γάλα & μέλι και αισθανθείτε τον απαλό καθαρισμό, την περιποίηση καθώς και την απόλυτα βαθιά θρέψη στην καθημερινότητα σας, από τα υπέροχα φυσικά συστατικά του που θα σας ταξιδέψουν δια μέσω των αιώνων στον αρχαίο και διαχρονικό καλλωπισμό. Είναι σχεδιασμένο να καθαρίζει, να βοηθά στην ενυδάτωση και να προστατεύει.

Νιώθετε το δέρμα σας λείο και απαλό μετά από κάθε καθημερινή χρήση του, που παραμένει μια τελετουργία περιποίησης και ομορφιάς. Ενδείκνυται σε πρόσωπο και σώμα, σε όλους τους τύπους δέρματος, αλλά περισσότερο σε ξηρό ή αφυδατωμένο.


 


Η επιδερμίδα μας χρειάζεται τροφή, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας, για να αποτραπεί η αφυδάτωση. Δίνοντας τροφή προσφέρουμε στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, φροντίζουν για την αποκατάσταση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ενεργοποιούν την ανανέωση και τη φυσιολογική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος στο σώμα και το πρόσωπο.

Η επιδερμίδα μας τροφοδοτείται με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μέσω των πολύτιμων φυσικών καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα κ.ά., συστατικά απαραίτητα για την καλή λειτουργία των κυττάρων.

Για τον λόγο αυτό όταν το δέρμα μας είναι σωστά ενυδατωμένο και έχει τα αναγκαία φυσικά θρεπτικά συστατικά δείχνει υγιές, νεανικό και λαμπερό. Με την ενυδάτωση, συμβάλλουμε στην σωστή θρέψη της επιδερμίδας, στην προστασία της και στη διατήρηση της νεανικότητας του προσώπου και του σώματος.

Ο καλύτερος φυσικός σύμμαχος αποτοξίνωσης, ενυδάτωσης, αλλά και περιποίησης του δέρματος μας, είναι ένα ντους αναζωογόνησης. Απολαμβάνουμε την αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας που μας προσφέρει ένα έστω και γρήγορο ντους, σε συνδυασμό με την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

φυσικά χειροποίητα καλλυντικά ελαιόλαδο λάδι 100 ελληνικά μέλι γάλα cpnpΑπό την αρχαιότητα η καθημερινή χρήση του λουτρού ήταν πασίγνωστη και διαμέσου των αιώνων συνέβαλε στην περιποίηση και τον καλλωπισμό γυναικών και ανδρών. Για τους αρχαίους Έλληνες, τους Ρωμαίους, τους Αιγύπτιους αλλά και πολλούς λαούς των αρχαίων χρόνων, τα λουτρά αποτελούσαν μέρος τόσο της καθημερινότητας όσο και των τελετουργικών τους.

Οι αρχαίοι Έλληνες πρόσεχαν πάρα πολύ την καθαριότητα και την καθημερινή υγιεινή τους ενώ εκτός από τα πολυτελή λουτρά, εφεύραν και τα σύγχρονα ντους. Σε χώρους ευεξίας είχαν τοποθετηθεί σωλήνες νερού για να κάνουν ντους οι αθλούμενοι μετά την προπόνηση. Εμπνεύστηκαν την εφεύρεση του ντους από την κίνηση του νερού των καταρρακτών.

Στο διάβα των αιώνων μαζί με το νερό στα λουτρά χρησιμοποιήθηκαν φυσικά συστατικά και υλικά της φύσης στο μπάνιο, αναπτύχθηκε η κοσμετολογία που με την εξέλιξη της έχει πλεόν γίνει πλήρως απαραίτητη για την καθαριότητα και τον καλλωπισμό.

Άλλωστε ο όρος σαπούνι απαντά για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα στο έργο του γιατρού Αθηναίου. Επίσης, ήταν γνωστό τουλάχιστον πριν από 2.500 χρόνια, καθώς υπάρχουν ενδείξεις πως στην αρχαία Αίγυπτο χρησιμοποιούσαν ήδη πριν από το 1.500 π.Χ. ένα μείγμα ελαίου και υδάτινων διαλυμάτων ανθρακικών αλάτων, με σκοπό τον καθαρισμό.

Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, γάλα και μέλι, της Esthique Natural Cosmetics.

Ανακαλύψτε το και αισθανθείτε τον απαλό καθαρισμό, την περιποίηση καθώς και την απόλυτα βαθιά θρέψη στην καθημερινότητα σας από τα υπέροχα φυσικά συστατικά του, που θα σας ταξιδέψουν δια μέσω των αιώνων στον αρχαίο και διαχρονικό καλλωπισμό.

Είναι σχεδιασμένο να καθαρίζει, να βοηθά στην ενυδάτωση και να προστατεύει. Νιώθετε το δέρμα σας λείο και απαλό μετά από κάθε καθημερινή χρήση του, που παραμένει μια τελετουργία περιποίησης και ομορφιάς.

Με το αγνό χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, γάλα και μέλι μέσα στο ντους, η ενυδάτωση της επιδερμίδας γίνεται μια απλή και καθόλου χρονοβόρα υπόθεση. Η φυσική σύνθεσή του ενεργοποιείται με το νερό και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα.

Με το φυσικό σαπούνι γάλα και μέλι με βιολογικό ελαιόλαδο, κυρίαρχα πολύτιμα συστατικά ομορφιάς από τη φύση επιστρατεύονται για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας για να της χαρίσουν μοναδική εντατική θρέψη, ενώ την απελευθερώνουν από οποιοδήποτε περιττό βάρος του χρόνου ή του τρόπου ζωής.

Η μοναδικότητα του οφείλεται στο συνδυασμό απαραίτητων για το δέρμα θρεπτικών συστατικών. Αποτελεί την ιδανική λύση θρέψης και αναδόμησης, αφού συνδυάζει στοχευμένα θρεπτικά συστατικά για την υγεία της επιδερμίδας.

φυσικά χειροποίητα καλλυντικά ελαιόλαδο λάδι 100 ελληνικά μέλι γάλα cpnpΜια απλή και μόνο εφαρμογή του φυσικού σαπουνιού με βιολογικό ελαιόλαδο, γάλα και μέλι της Esthique Natural Cosmetics στο δέρμα, μπορεί άμεσα να σας δείξει την υψηλή ποιότητα του, δίνοντας λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα σας.

Το υπέροχο αυτό διαχρονικό σαπούνι είναι δερματολογικά ελεγμένο. Έχει πολύ μεγάλες διαφορές στην ποιότητα και την ασφάλεια στην χρήση του σε σχέση με τα κλασσικά σαπούνια ελαιολάδου, που κυρίως οφείλονται στον τρόπο παραγωγής, στις νόμιμες Ευρωπαϊκές γνωστοποιήσεις κυκλοφορίας αλλά και στα πιστοποιημένα συστατικά του, που τελικά οδηγούν στην υψηλή καλλωπιστική ποιότητα του.

Το κυρίαρχο φυσικό συστατικό που περιέχει το χειροποίητο σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, μέλι και γάλα, είναι το άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο. Προέρχεται από τους βραβευμένους βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου αποκλειστικά για τα φυσικά καλλυντικά της Esthique Natural Cosmetics.

Είναι πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, ουσίες που προστατεύουν, καθαρίζουν ενώ παράλληλα θρέφουν το δέρμα του προσώπου και του σώματος με πολλά ωφέλιμα συστατικά. Έχει κυρίως αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες ενώ είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη.

Είναι δε πασίγνωστη η χρήση του ελαιολάδου και των παραγώγων του, από την αρχαιότητα στην περιποίηση, την ομορφιά και τον καλλωπισμό των αρχαίων λαών και πολιτισμών σχεδόν όλης της γης.

Το δεύτερο αλλά και πολύ σημαντικό συστατικό του φυσικού σαπουνιού είναι το γάλα, που είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες και αποτελεί μία πραγματικά υπέροχη φυσική πηγή ενυδάτωσης και θρέψης της επιδερμίδας.

Η πλούσια σύνθεση του γάλακτος με τα υψηλά επίπεδα φωσφολιπιδίων & πρωτεΐνης, το καθιστούν εξαιρετικό για την θεραπεία των ρυτίδων καθώς και για την αναδιάρθρωση και αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Το γάλα έχει εξαιρετικές μαλακτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Κτίζει έναν δυνατό ιστό, αυξάνοντας τις ίνες που στηρίζουν το δέρμα του προσώπου και του σώματος, κάνοντάς το λείο, σφικτό, ελαστικό, βελούδινο και χαρίζοντας του νεανικότητα και λάμψη. Το γάλα περιέχει γαλακτικό οξύ που είναι ένα ήπιο λευκαντικό για όλους τους τύπους δέρματος. Επιπλέον, θεωρείται ιδανικό στην αντιμετώπιση δερματολογικών παθήσεων, όπως την ξηροδερμία. Είναι ένας φυσικός παράγοντας σύσφιξης, αναζωογόνησης και αναγέννησης του δέρματος που δρα καταπραϋντικά, ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και προστατεύει τα υγιή κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύει σημαντική αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και αντιγηραντική δράση.

Η Αιγύπτια βασίλισσα Κλεοπάτρα είναι γνωστή ως η πιο όμορφη γυναίκα της ανθρώπινης ιστορίας. Για αιώνες οι άνθρωποι θαυμάζουν την ομορφιά της Κλεοπάτρας, η οποία όμως είχε μερικά φυσικά μυστικά ευεξίας αλλά και την πιο εντυπωσιακή και χρήσιμη ρουτίνα ομορφιάς. Το υπέροχο δέρμα της Κλεοπάτρας έδειχνε έτσι χάρη στα καθημερινά μπάνια με γάλα και μέλι που έκανε για τον καλλωπισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας της.

φυσικά χειροποίητα καλλυντικά ελαιόλαδο λάδι 100 ελληνικά μέλι γάλα cpnpΤο μέλι είναι το τρίτο και πολύτιμο φυσικό συστατικό του χειροποίητου σαπουνιού της Esthique Natural Cosmetics με βιολογικό ελαιόλαδο, γάλα και μέλι, το οποίο έχει πραγματικά θαυμαστές ιδιότητες στο δέρμα του προσώπου και του σώματος. Το μέλι, το αγνό βιολογικό προϊόν της φύσης, εκτός από τις εξαιρετικές ιδιότητές του σαν τρόφιμο, είναι ένα πολύτιμο συστατικό για την περιποίηση και την ενίσχυση της ομορφιάς της επιδερμίδας.

Οι καλλωπιστικές ιδιότητες του μελιού και γενικότερα των προϊόντων της μέλισσας, είναι γνωστές και εφαρμόζονταν από την αρχαιότητα.

Από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα το μέλι εκτός από τρόφιμο, είχε περίοπτη θέση στη λατρεία, στην παρασκευή φαρμάκων, αλοιφών, αρωμάτων και φυσικών καλλυντικών. Θεωρείται πως είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας.

Μία από τις πολλές ωφέλιμες ιδιότητες του είναι η ικανότητα που έχει να ελκύει και να διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα. Με τον τρόπο αυτό, η επιδερμίδα διατηρεί την φυσική ενυδάτωση της, παραμένει ελαστική και λαμπερή. Το μέλι θεωρείται πως έχει αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται στη αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Διατηρεί σε επάρκεια την υγρασία, καθαρίζει απαλά το δέρμα και το προστατεύει από μικρόβια. Το μέλι είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες και έχει την ικανότητα να έλκει, να απορροφά και να διατηρεί υγρασία στα μόριά του και έτσι να ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, να επιβραδύνει την απώλεια νερού από το δέρμα χωρίς να φράσσει τους πόρους και να βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος. Με αντιοξειδωτικούς παράγοντες που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος, αναγεννούν και ενυδατώνουν τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Ο εξαιρετικός συνδυασμός των πανίσχυρων συστατικών στο φυσικό χειροποίητο σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, γάλα και μέλι της Esthique Natural Cosmetics, αφήνει ένα απαλό μεθυστικό άρωμα που συνοδεύεται από μία μοναδική ενυδατική δράση. Το ζεστό άρωμα μελιού και πλούσιου γάλακτος σας ταξιδεύει σε ένα αρχαίο ταξίδι ομορφιάς και περιποίησης, προσθέτοντας φροντίδα και καλλωπισμό στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος σας.

Νιώστε την άμεση αίσθηση άνεσης και βαθιάς θρέψης, όποιο τύπο δέρματος και να έχετε!

paraben free natural cosmetics
Το
 χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, γάλα και μέλι της Esthique Natural Cosmetics είναι δερματολογικά ελεγμένο, διαθέτει όλες τις νόμιμες πιστοποιήσεις κυκλοφορίας, χωρίς να περιέχει Parabens και χωρίς να δοκιμάζεται σε ζώα.

 φυσικά χειροποίητα καλλυντικά ελαιόλαδο λάδι 100 ελληνικά μέλι γάλα cpnp