χειροποίητο φυσικό σαπούνι βιολογικό ελαιόλαδο εκχύλισμα Ροδιού

Χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού

ΠεριγραφήΈνα χειροποίητο φυσικό σαπούνι που βοηθάει στη διατήρηση ενός υγιούς και νεανικού δέρματος. Τα φυσικά θρεπτικά συστατικά που περιέχει είναι ευεργετικά για την επιδερμίδα και αποτελούν ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό συνδυασμό της φύσης, που έχει δοκιμαστεί από την αρχαιότητα και λειτουργεί προστατευτικά για το δέρμα.

Eνισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και ισορροπεί τα επίπεδο του Ph. Προτείνεται για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο και σώμα, για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά περισσότερο σε ώριμο ή και αφυδατωμένο. Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός ομορφιάς και ευεξίας που θα λατρέψετε στην καθημερινή καθαριότητα.


 


Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα μας εμφανίζει συνήθως μια σειρά προβλημάτων που σχετίζονται με τη γήρανση. Τα προβλήματα αυτά είναι ποικίλα και μπορεί να περιλαμβάνουν ζητήματα αισθητικής φύσης, όπως ρυτίδες, απώλεια της λάμψης και σημάδια γήρανσης. Τι συμβαίνει, όμως, καθώς μεγαλώνουμε και πώς πρέπει να αλλάζει η ρουτίνα περιποίησης μας όταν το δέρμα μας ωριμάζει;

Άλλωστε η ώριμη επιδερμίδα δεν παύει να είναι όμορφη, απλά αλλάζει, αποκτά νέες αυξημένες ανάγκες φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης με συνέπεια να χρειάζεται συχνότερα την παρέμβαση μας κυρίως με αγνά φυσικά καλλυντικά.

Χειροποίητο σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού φυσικά καλλυντικά made in greece 100 %

Είναι γνωστό πως μεγαλώνοντας, οι ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος μας αλλάζουν σημαντικά. Η ανάγκη για καθαρισμό και πλούσια ενυδάτωση γίνεται πιο έντονη από ποτέ, αφού το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Παράλληλα, εκτός από τους μαύρους κύκλους, πλέον καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την εμφάνιση των ρυτίδων και κηλίδων που κάνουν πρόσωπό και σώμα να δείχνουν «γερασμένα».

Αν θέλετε να τονώσετε την ωχρή, άτονη επιδερμίδα σας ή να προλάβετε τυχόν αφυδάτωση της, μπορείτε να το πετύχετε με ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα καθημερινής περιποίησης σας και να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να ανακτήσει τη ζωντάνια και την υγιή λάμψη της.

Εστιάστε σε φυσικά ενυδατικά συστατικά καθαριότητας, όπως αυτά που περιέχονται στο αγνό χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού της Esthique Natural Cosmetics.

Συμβάλλει στη βελτίωση της λάμψης της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος, ευνοώντας τη μικροκυκλοφορία στις βαθύτερες στοιβάδες, ενισχύοντας παράλληλα τη ροή του αίματος και «ξυπνώντας» την επιδερμίδα.

Προτείνεται για αποτοξίνωση και τόνωση της επιδερμίδας και μετατρέπει κάθε μπάνιο σας σε μια ιδιαίτερα ωφέλιμη για το δέρμα σας εμπειρία. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας αποκτώντας πλούσια ενυδάτωση και νιώστε φρεσκάδα και ασύγκριτη απαλότητα.

Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού από την Esthique Natural Cosmetics είναι δερματολογικά ελεγμένο, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα του προσώπου και του σώματος. Ένα χειροποίητο σαπούνι που βοηθάει στη διατήρηση ενός υγιούς και νεανικού δέρματος.

Διαφέρει αισθητά στην ποιότητα και την ασφάλεια στην χρήση του, σε σχέση με τα κλασσικά σαπούνια ελαιολάδου, στον τρόπο παραγωγής του, στις νόμιμες Ευρωπαϊκές γνωστοποιήσεις κυκλοφορίας που φέρει αλλά και στα πιστοποιημένα συστατικά του, που τελικά οδηγούν στην υψηλή καλλωπιστική ποιότητα του.

Τα φυσικά θρεπτικά συστατικά που περιέχει είναι ευεργετικά για την επιδερμίδα και αποτελούν ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό συνδυασμό της φύσης, που έχει δοκιμαστεί διαχρονικά από την αρχαιότητα και λειτουργεί προστατευτικά για το δέρμα.

Τα κύρια φυσικά συστατικά του είναι το εκχύλισμα ροδιού σε μεγάλη περιεκτικότητά, μαζί με το εξαιρετικά παρθένο, άθερμο, βιολογικό ελαιόλαδο των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αποκλειστικά για την Esthique Natural Cosmetics.

Χειροποίητο σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού φυσικά καλλυντικά made in greece 100 %Από την αρχαιότητα το ελαιόλαδο θεωρείται το κατεξοχήν διαχρονικό καλλυντικό ως βασικό μέσο καλλωπισμού και καθαριότητας του σώματος, ενώ ήδη από την προϊστορική εποχή, το ελαιόλαδο συνδέεται άμεσα με την υγιεινή και τη φροντίδα της επιδερμίδας.

Χάρη στις αντιοξειδωτικές, αναπλαστικές και μαλακτικές του ιδιότητες, που είναι γνωστές διαμέσου των αιώνων, το ελαιόλαδο κατέχει μία ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις φυσικές καλλυντικές ουσίες.

Ήδη από την εποχή του Ιπποκράτη το ελαιόλαδο φημιζόταν για τις πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες, ιδιαίτερα στις δερματικές παθήσεις. Στους αρχαίους Ελληνικούς χρόνους, άλλωστε, που δεν γινόταν χρήση σαπουνιού για την προσωπική υγιεινή, οι άνθρωποι άλειφαν τα μαλλιά και το σώμα τους με λάδι ελιάς για να τα καθαρίσουν, να τα αρωματίσουν και να τα κάνουν πιο απαλά.

Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του σαπουνιού με εκχύλισμα ροδιού της Esthique Natural Cosmetics είναι βιολογικό, απολύτως απαλλαγμένο από χημικές και άλλες επιβαρυντικές ουσίες, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη E και οι πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη. Επιπλέον, προέρχεται αποκλειστικά από τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου και περιέχει σημαντικά δραστικά συστατικά, όπως υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, αλλά και ιχνοστοιχεία, όπως νάτριο και κάλιο, που είναι ευεργετικά για το δέρμα. Χάρη στην αντιοξειδωτική δράση που έχουν οι πολυφαινόλες και η βιταμίνη E, προστατεύεται το δέρμα από πρόωρη γήρανση, αφού καταπολεμά τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες.

Το δεύτερο βασικό συστατικό της φύσης που περιέχεται στο χειροποίητο σαπούνι Esthique Natural Cosmetics είναι το εκχύλισμα ροδιού.

Το ρόδι, το επονομαζόμενο φρούτο του παραδείσου, είναι ο καρπός της ζωής, σύμβολο καλοτυχίας, αφθονίας και πηγή πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που χαρίζουν υγεία και ευεξία.

Αν ανατρέξουμε στην αρχαιότητα βλέπουμε ότι το ρόδι εξυμνείται σε Αιγυπτιακούς παπύρους, αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη και εμφανίζεται στην Ελληνική Μυθολογία, ενώ είναι γενικά αποδεκτό ότι το ρόδι πρωτοεμφανίστηκε στην Περσία.

Προκαλεί εντύπωση ότι στους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας, δηλαδή στο ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, οι ροδιές αναφέρονται εμφατικά σαν μέρος του θησαυρού. Σ’ αυτή την περιοχή, παλαιότερα γνωστή σαν Μεσοποταμία, το ρόδι ακόμα θεωρείται σημαντικό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, αλλά και σαν σύμβολο ομορφιάς, γονιμότητας και σοφίας.

Χειροποίητο σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού φυσικά καλλυντικά made in greece 100 %Το εκχύλισμα του ροδιού, είναι γνωστό για τις ήπιες αντισηπτικές και τονωτικές του ιδιότητες γιατί συσφίγγει τους πόρους και τονώνει το δέρμα. Έχει αντιοξειδωτική δράση, καταπολεμά αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα και για το λόγο αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά συστατικά για τη καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης, ένας σύμμαχος καθαρισμού και ομορφιάς από την φύση.

Το εκχύλισμα του ευεργετικού ροδιού προστατεύει, οχυρώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις που εκλύονται από τη UV ακτινοβολία. Επιπλέον, το έλαιο του ροδιού περιέχει σε ποσοστό 63,5 % πουνικικό οξύ (punicic acid), ένα σπάνιο ακόρεστο λιπαρό οξύ με ενισχυμένες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, όπως επίσης και Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που ενυδατώνουν και επανορθώνουν την επιδερμίδα. Το εκχύλισμα ροδιού έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, βιταμίνη E, β-καροτένιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και πολυφαινόλες.

Έτσι, το εκχύλισμα ροδιού θεωρείται ότι συμβάλει αποφασιστικά στη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, την ενυδάτωση της, την εξισορρόπηση του pH, την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και την καταπολέμηση των ρυτίδων.

Επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες των πανίσχυρων συστατικών του χειροποίητου φυσικού σαπουνιού με βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού της Esthique Natural Cosmetics και αποκτήστε ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα.

Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός ομορφιάς και ευεξίας που θα λατρέψετε στην καθημερινή καθαριότητα και στο ντους σας. Παράγει απαλό και κρεμώδη αφρό, ενώ χαλαρώνει τις αισθήσεις με το γλυκό, απαλό και αναζωογονητικό άρωμα του, αφήνοντας το δέρμα σας καθαρό, νεανικό και ενυδατωμένο.

paraben free φυσικά καλλυντικά ελληνικά
Το
 χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο & εκχύλισμα ροδιού της Esthique Natural Cosmetics είναι δερματολογικά ελεγμένο, διαθέτει όλες τις νόμιμες πιστοποιήσεις κυκλοφορίας, χωρίς να περιέχει Parabens και χωρίς να δοκιμάζεται σε ζώα.

 

Χειροποίητο σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού φυσικά καλλυντικά made in greece 100 %