χειροποίητο φυσικό σαπούνι βιολογικό ελαιόλαδο Αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου Υλάνγκ-Υλάνγκ

Χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου & Υλάνγκ-Υλάνγκ

ΠεριγραφήΈνα χειροποίητο φυσικό σαπούνι που περιέχει αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο και υλάνγκ – υλάνγκ που σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες του βιολογικού ελαιόλαδου, βοηθά το δέρμα να διατηρεί την υγρασία του. Ισορροπεί και προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Ενδείκνυται για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο και σώμα, σε όλους τους τύπους δέρματος, αλλά περισσότερο σε ώριμο ή αφυδατωμένο.

Ένας τέλειος συνδυασμός για καθημερινή καθαριότητα, γεμάτη φρεσκάδα και αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις. Με υπέροχο αφρό για βαθύ καθαρισμό που θα μετατρέψει το μπάνιο σας σε μία καθημερινή απόλαυση.


 


Η γήρανση της επιδερμίδας είναι μια φυσική διαδικασία. Είναι η αναπόφευκτη εξασθένιση της δομής της. Στην επιφάνεια, η επιδερμίδα αφυδατώνεται και αρχίζουν να εμφανίζονται ρυτίδες.

Αποτέλεσμα: επιδερμίδα που εμφανίζει χαλάρωση, χάνει την ελαστικότητά της και παρουσιάζει σημάδια γήρανσης, όπως ρυτίδες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Γονίδια, καθημερινές συνήθειες αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε επιδερμίδας φαίνεται να σηματοδοτούν τη χρονική στιγμή που παρουσιάζονται αυτά τα σημάδια.

Η επιδερμίδα μας, όμως, έχει από τη φύση της τη δύναμη και τον τρόπο να προστατευτεί και να καθυστερήσει τη φθορά του χρόνου. Κάτι σημαντικό και πολύτιμο που ζητά από εμάς είναι να της παρέχουμε εγκαίρως, σωστή και συστηματική ενυδάτωση με αγνά φυσικά καλλυντικά περιποίησης, αναζωογόνησης και ομορφιάς. Μολονότι η γήρανση είναι μια φυσιολογική επομένως αναπόφευκτη διαδικασία, ο χρόνος έναρξής της και η ένταση των σημαδιών της εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις επιλογές μας.

Προσαρμόστε τη φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος σας στις καθημερινές της ανάγκες και ενισχύστε την άμυνά της απέναντι στο χρόνο με το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και υλάνγκ - υλάνγκ της Esthique Natural Cosmetics.

Χειροποίητο σαπούνι Βιολογικό ελαιόλαδο έλαιο τριαντάφυλλου υλανγκ υλανγκ made in greece φυσικά καλλυντικά 100%Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και υλάνγκ – υλάνγκ της Esthique Natural Cosmetics, είναι ένα σαπούνι που ανήκει στους καθημερινούς σας φυσικούς συμμάχους ομορφιάς και καλλωπισμού. Αυτό το αγνό και υπέροχο σαπούνι είναι δερματολογικά ελεγμένο και παράγεται με πιστοποιημένα συστατικά. Καθαρίζει και αναζωογονεί, ενώ παράλληλα βοηθά στη διατήρηση μιας υγιούς και νεανικής εμφάνισης. Περιποιείται το δέρμα και ενδείκνυται για τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου και του σώματος. Είναι ιδιαίτερα απαλό και το μοναδικό τριανταφυλλένιο άρωμα του θα μετατρέψει το μπάνιο σας αλλά και την καθημερινή καθαριότητα σας σε μία ρόδινη εμπειρία απόλαυσης.

Είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων ότι το μπάνιο δεν είναι απλά ένα κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας αλλά μία ζωτική εμπειρία που αξίζει τον χρόνο και την προσοχή μας, καθώς προσδίδει την αίσθηση μιας ολοκληρωμένης φυσικής περιποίησης, μέσω της καθαριότητας, της ομορφιάς αλλά και της χαλάρωσης που προσφέρει.

Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και υλάνγκ – υλάνγκ της Esthique Natural Cosmetics διαφέρει αισθητά στην ποιότητα και την ασφάλεια στην χρήση του, σε σχέση με τα κλασσικά σαπούνια ελαιολάδου, στον τρόπο παραγωγής του, στις νόμιμες Ευρωπαϊκές γνωστοποιήσεις κυκλοφορίας που φέρει αλλά και στα πιστοποιημένα συστατικά του, που τελικά οδηγούν στην υψηλή καλλωπιστική ποιότητα του.

Το βασικό συστατικό του χειροποίητου αυτού σαπουνιού με τριαντάφυλλο και υλάνγκ – υλάνγκ είναι το βραβευμένο άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο από τους βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, αποκλειστικά για τα καλλυντικά της Esthique Natural Cosmetics.

Από την αρχαιότητα το ελαιόλαδο θεωρείται το κατεξοχήν μέσο καθαριότητας του σώματος. Ήδη από την προϊστορική εποχή, το ελαιόλαδο συνδέεται άμεσα με την υγιεινή και τη φροντίδα του σώματος, αλλά και με τον καλλωπισμό. Εδώ και αιώνες, κατέχει εξέχουσα θέση σε εκφάνσεις της ιδιωτικής και της κοινωνικής ζωής που συνδέονται με αυτές τις χρήσεις, ενώ είναι εξίσου σημαντική η σημασία του στη διατροφή.

Οι αρχαίοι Έλληνες, αλλά και οι Βυζαντινοί, έκαναν επαλείψεις με λάδι στο σώμα τους μετά το λουτρό, πριν από το δείπνο, πριν από την άσκηση στις παλαίστρες και τα γυμναστήρια, ακόμα και πριν από τη μάχη. Ωστόσο, καθώς αναπτύσσεται η σαπωνοποιία, χρησιμοποιείται κυρίως για τον καλλωπισμό και την καθαριότητα του σώματος.

Χειροποίητο σαπούνι Βιολογικό ελαιόλαδο έλαιο τριαντάφυλλου υλανγκ υλανγκ made in greece φυσικά καλλυντικά 100%Το άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο διαθέτει ισχυρούς θρεπτικούς παράγοντες, οι οποίοι αναπλάθουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, βοηθώντας την ταυτόχρονα να διατηρεί την ελαστικότητα αλλά και την νεανικότητα της. Χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση, αντισταθμίζει την αρνητική επίδραση του περιβάλλοντος και της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα.

Η αντιοξειδωτική δράση του άθερμου βιολογικού ελαιολάδου ενισχύεται χάρη στα μικροσυστατικά του όπως τα καροτενοειδή, δηλαδή τις προ-βιταμίνες Α, τις πανίσχυρες και ωφέλιμες φαινόλες ή πολυφαινόλες καθώς και την βιταμίνη Ε που υπάρχει σε αφθονία στο βιολογικό ελαιόλαδο.

Η βιταμίνη Ε είναι πολύ σημαντική και οι ευεργετικές δράσεις της στην περιποίηση του προσώπου και του σώματος είναι γνωστές. Συμβάλλει στη βελτίωση και διατήρηση της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά και στην εσωτερική υγεία και ευεξία.

Τα αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου και υλάνγκ-υλάνγκ είναι βασικά συστατικά του χειροποίητου σαπουνιού με ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος σας.

Υπάρχουν αρκετοί μύθοι για τη γέννηση του τριαντάφυλλου. Ένας από τους πιο γνωστούς λέει ότι οφείλεται στη θεά Άρτεμη, η οποία μεταμόρφωσε μια πανέμορφη κοπέλα, τη Ροδάνθη, σε τριαντάφυλλο με αγκάθια προκειμένου να την προστατεύσει.

Από τα αρχαία χρόνια οι ιδιότητες του τριαντάφυλλου ήταν γνωστές. Οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να κάνουν το μπάνιο τους σε νερό με ροδοπέταλα. Πλέον, έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά ότι το πανέμορφο αυτό λουλούδι έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες και προκαλεί ευφορία, καλή διάθεση, ενώ απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα.

Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη C, συχνά περισσότερη από το λεμόνι, η οποία συμβάλλει στη διέγερση του κολλαγόνου. Επιπλέον έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, η οποία θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Χειροποίητο σαπούνι Βιολογικό ελαιόλαδο έλαιο τριαντάφυλλου υλανγκ υλανγκ made in greece φυσικά καλλυντικά 100%Το τριαντάφυλλο είναι ένα από τα αγαπημένα συστατικά της κοσμετολογίας. Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου ειδικότερα περιέχει βιταμίνες Α και C σε μεγάλες ποσότητες. Απαλύνει τις ρυτίδες ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος.

Το έλαιο του τριαντάφυλλου, που περιέχεται στο αγνό χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και υλάνγκ – υλάνγκ της Esthique Natural Cosmetics, διαθέτει περισσότερα από 300 ενεργά συστατικά, καθένα από τα οποία επιδρά με διαφορετικό τρόπο στο δέρμα. Πολλά από αυτά έχουν αντιοξειδωτική και αντιβακτηριδιακή δράση. Παράλληλα, το έλαιο τριαντάφυλλου ενυδατώνει την επιδερμίδα και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Η βιταμίνη Α που περιέχει βοηθά επίσης στην ανανέωση των κυττάρων και η βιταμίνη C καταπολεμά τις κηλίδες. Το έλαιο του τριαντάφυλλου αποτελείται από μικροσκοπικά μόρια, τα οποία διαπερνούν με ευκολία την επιδερμίδα κι έτσι παρέχουν τα απαραίτητα συστατικά στα σημεία που χρειάζεται.

Ένα ακόμα ιδιαίτερο αιθέριο έλαιο που περιέχεται στο χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο της Esthique Natural Cosmetics είναι το αιθέριο έλαιο του υλάνγκ – υλάνγκ.

Υλάγνκ-υλάνγκ σημαίνει "άνθος των ανθέων". Έχει γλυκό, εξωτικό άρωμα και είναι ευρέως γνωστό για την αισθησιακή του δράση. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του άγχους, των ρυτίδων και της πρόωρης γήρανσης. Έγινε παγκοσμίως γνωστό από την διάσημη Coco Chanel που το χρησιμοποίησε στο μυθικό της άρωμα “Bois de Iles” αλλά και στο διάσημο Chanel No 5.

Το αιθέριο έλαιο υλάνγκ – υλάνγκ αποτελεί πολύ σημαντική πρώτη ύλη στο σαπούνι βιολογικού ελαιολάδου και τριαντάφυλλου της Esthique Natural Cosmetics. Το εξωτικό, ήπιο, λουλουδένιο άρωμά του διεγείρει τις αισθήσεις και προσφέρει αισιοδοξία και ευφορία. Είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό, ανακουφίζει και αναζωογονεί, ενώ καταπολεμά το καθημερινό οξειδωτικό στρες. Ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και οι αντιγηραντικές ιδιότητές του το καθιστούν ιδανικό για την περιποίηση του δέρματος.

Επίσης, το αιθέριο έλαιο υλάνγκ-υλάνγκ βοηθά το δέρμα να διατηρεί την υγρασία του και να βρίσκει την ισορροπία του, δίνοντας λάμψη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Περιποιείται την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα ξεκουράζει σώμα και πνεύμα. Το έλαιο του Υλάνγκ-Υλάνγκ είναι αντισηπτικό και χαλαρωτικό, ενώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη φροντίδα και την αποκατάσταση του ιστού της επιδερμίδας.

Όλα αυτά τα συστατικά περιέχονται στο αγνό χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και υλάνγκ – υλάνγκ της Esthique Natural Cosmetics και αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό καθαρισμού και περιποίησης του προσώπου και του σώματος.

Απολαύστε το και ταξιδέψτε στην ομορφιά της φύσης με το ευχάριστο άρωμα του τριαντάφυλλου, σε ένα λουτρό ενυδάτωσης και χαλάρωσης γεμάτο φρεσκάδα και αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις.

paraben free φυσικά καλλυντικά ελληνικά
Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου & υλάνγκ-υλάνγκ της Esthique Natural Cosmetics είναι δερματολογικά ελεγμένο, διαθέτει νόμιμες πιστοποιήσεις κυκλοφορίας, χωρίς να περιέχει Parabens και χωρίς να δοκιμάζεται σε ζώα.

 Χειροποίητο σαπούνι Βιολογικό ελαιόλαδο έλαιο τριαντάφυλλου υλανγκ υλανγκ made in greece φυσικά καλλυντικά 100%