Μια σειρά από κρέμες φτιαγμένες με αγνά, φυσικά συστατικά χωρίς χημικά πρόσθετα, που διαφέρουν ποιοτικά απο τις κλασσικές κηραλοιφές ή κεραλοιφές. Οι βαλσαμοαλοιφές κεριού Esthique Natural Cosmetics με βαλσαμέλαιο από βιολογικό ελαιόλαδο, πολύτιμα έλαια, εκχυλίσματα και βιταμίνη Ε διαθέτουν όλες τις νόμιμες γνωστοποιήσεις κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένες. Δημιουργήθηκαν από την ανάγκη να στραφούμε προς τη φύση για την ομορφιά, την περιποίηση και τα φυσικά καλλυντικά μας. Είναι γνωστό πλέον πως βασικό κριτήριο ποιότητας ενός καλλυντικού είναι τα φυσικά συστατικά του. 

Ένα δώρο της φύσης, με πολλές ευεργετικές χρήσεις. Το βαλσαμέλαιο είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στη Σπάρτη Λακωνίας συνεργαζόμενοι με την Φύση και την αρχέγονη παράδοση του τόπου, παράγουν αποκλειστικά για την Esthique Natural Cosmetics ένα εξειδικευμένο φυσικό βαλσαμέλαιο με άθερμο, βιολογικό ελαιόλαδο των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, γνωστό και με τις ονομασίες σπαθόλαδο, λάδι υπερικού, ή βαλσαμόλαδο.

Μια νέα σειρά από 100% φυσικά βαλσαμέλαια, με βάση το άθερμο βαλσαμέλαιο και το βιολογικό ελαιόλαδο των βραβευμένων βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, εμπλουτισμένα με φυσικά έλαια και εκχυλίσματα, που προσφέρουν καλλωπιστικές και θεραπευτικές ιδιότητες γνωστές από τα αρχαία χρόνια. Χρησιμοποιούνται σαν έλαια σώματος. Χαλαρώνουν, ηρεμούν και συμβάλλουν στην περιποίηση της επιδερμίδας με απόλυτα φυσικό τρόπο.