Ελληνικά Φυσικά Καλλυντικά 100% Made in Greece

made in greece δερματολογικά ελεγμένα φυσικά καλλυντικά επιδερμίδα ομορφιάΗ αρχική ιδέα μας για τα αυθεντικά καλλυντικά της Esthique Natural Cosmetics προέκυψε από την Ελληνική φύση. Φρούτα, βότανα, άγρια χλωρίδα, μοναδικές ποικιλίες που ευδοκιμούν στην χώρα μας, αποτελούν την βάση για εξαιρετικά προιόντα που η επιστήμη ακόμα ερευνά. Για τα περισσότερα απο αυτά τα συστατικά της φύσης ανακαλύπτονται νέες ευεργετικές ιδιότητες ομορφιάς, περιποίησης και φροντίδας, άγνωστες μέχρι πριν. Η σοφία της φύσης, λοιπόν, είναι πηγή έμπνευσης μας για την παραγωγή των φυσικών καλλυντικών.

Μπορεί κανείς να πει ότι το βιολογικό ελαιόλαδο και το άθερμο βαλσαμέλαιο είναι γνωστά στην χώρα μας εδώ και αιώνες, και ακόμα δεν έχουν μελετηθεί πλήρως. Οι θετικές επιδράσεις τους στην υγεία του ανθρώπου είναι αμέτρητες και συνεχώς βρίσκονται καινούργιες. Η συμβολή τους στην υγεία είναι ανεκτίμητη, όπως και στην ομορφιά και την ευεξία μας.

Αυτή η υπέροχη βάση έδωσε το έναυσμα για τα 100% Ελληνικά φυσικά καλλυντικά μας. Πολύτιμα έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων, συνδυασμοί και αρώματα της Ελληνικής φύσης δίνουν ξεχωριστές ιδιότητες ομορφιάς και περιποίησης στα φυσικά καλλυντικά μας και τα καθιστούν αυθεντικά. Παραμένουμε πιστοί σε αυτή την βάση, δημιουργώντας τα χειροποίητα καλλυντικά Esthique Natural Cosmetics με συστατικά της φύσης και βιολογικό ελαιόλαδο αποκλειστικά στην Ελλάδα, κυρίαρχα με Ελληνικές πιστοποιημένες πρώτες ύλες και όλες τις διαδικασίες παραγωγής να γίνονται στην χώρα μας.

Έτσι, θα βρείτε ένα μικρό κομμάτι φυσικής περιποίησης από την Ελλάδα σε καθένα απο τα 100% Made in Greece φυσικά καλλυντικά μας.

esthique natural cosmetics φυσικά καλλυντικά ελαιόλαδο αγνά ελληνικά made in greece ομορφιά