Βαλσαμοαλοιφή κεριού με έλαιο πορτοκαλιού και βιταμίνη Ε

Βαλσαμοαλοιφή κεριού με έλαιο πορτοκαλιού και βιταμίνη Ε

ΠεριγραφήΜια φυσική κρέμα που προσφέρει επανόρθωση και βαθιά ενυδάτωση, ενισχύοντας την ελαστικότητα του δέρματος, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος. Στο πρόσωπο χρησιμοποιείται ως κρέμα νυκτός, χαρίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους δέρματος, αλλά περισσότερο σε ώριμο, αφυδατωμένο ή ευαίσθητο δέρμα.

Βελτιώνει το μικροανάγλυφο, ενισχύοντας τη ζωτικότητα των κυττάρων της επιδερμίδας. Επαναφέρει την υγιή και νεανική λάμψη, απαλύνει τις ρυτίδες. Ανακουφίζει το ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα, την ξηροδερμία και τα εγκαύματα. Απλώνεται σε καθαρό δέρμα καθημερινά, χαρίζοντας απαλότητα, φρεσκάδα και ομορφιά.


 


Μεγαλώνοντας όλοι μας ανησυχούμε για τις επιπτώσεις που θα έχει στον οργανισμό μας το πέρασμα του χρόνου. Όσο είμαστε νέοι υπάρχει μια βιολογική ισορροπία, δηλαδή οι αιτίες που προκαλούν το γήρας εξουδετερώνονται από τις εσωτερικές μας άμυνες, τα φυσικά μας όπλα απέναντι στα σημάδια των καιρών. Όσο όμως μεγαλώνουμε ο οργανισμός κουράζεται και καταπονείται με αποτέλεσμα κάποια στιγμή οι βιολογικές μας αντιστάσεις να εξαντλούνται. Και τότε οι δυνάμεις του γήρατος αρχίζουν να επικρατούν.

Οι δυνάμεις αυτές ονομάζονται κυρίως ελεύθερες ρίζες και είναι κάποια μικρά σωματίδια, τα οποία είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για τα κύτταρα. Έτσι, όταν μία ελεύθερη ρίζα επιτεθεί σε ένα κύτταρο, είναι δυνατό να προκαλέσει μεγάλη ή ανεπανόρθωτη βλάβη.

Είναι σαν τη σκουριά που σιγά-σιγά καταστρέφει και οξειδώνει ένα σίδερο. Οι ελεύθερες ρίζες γερνάνε τα κύτταρά μας. Πέρα όμως από τη φυσιολογική γήρανση, τα τελευταία χρόνια έχει επιστημονικά αποδειχτεί ότι οι ελεύθερες ρίζες μπορεί να αποτελούν και αιτίες αισθητικών προβλημάτων όπως απώλεια της φρεσκάδας και της νεανικότητας του δέρματος, οδηγώντας το στην δημιουργία ρυτίδων και στην γήρανση.

Οι κυριότεροι, αλληλένδετοι λόγοι που επιφέρουν το φυσικό αυτό φαινόμενο είναι η ‘γήρανση’ των κυττάρων σε επίπεδο γονιδιακό (DNA) αλλά και λειτουργικό. Ο πρώτος παράγοντας μεταφράζεται με απλά λόγια ως γενετική αδυναμία παραγωγής ικανοποιητικής ποσότητας και ποιότητας κολλαγόνου, ενώ ο δεύτερος ως μια γενικότερη υποβάθμιση της σύστασης και λειτουργίας της ίδιας της πρωτεΐνης.

βαλσαμοαλοιφή κεραλοιφή κηραλοιφή βαλσαμέλαιο φυσικά καλλυντικά 100% ελληνικά made in greece πορτοκάλιΣε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω γεγονότα συνοδεύονται από την πρόκληση ‘οξειδωτικών’ βλαβών σε όλα τα επίπεδα κυτταρικής συνοχής, κάνοντας την εμφάνιση τους ορατή στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος. Φυσικά, στη διαδικασία αυτή συμβάλλουν και περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, η ηλιακή ακτινοβολία, το άγχος, το κάπνισμα και η κακή διατροφή.

Βέβαια, ο οργανισμός διαθέτει αντιοξειδωτικούς μηχανισμούς άμυνας απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, που όμως οι άμυνες αυτές δεν αρκούν και κατά συνέπεια, είναι αναγκαία η ενίσχυσή τους με φυσικούς συμμάχους φροντίδας, περιποίησης και ομορφιάς.

Βοηθήστε την επιδερμίδα σας στο χρόνο με την βαλσαμοαλοιφή κεριού με έλαιο πορτοκαλιού & βιταμίνη Ε.

Μια αγνή κρέμα που μπορείτε να προσφέρετε στο δέρμα σας. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό χειροποίητο καλλυντικό, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα, προστατεύει από τις εξωτερικές απώλειες και την αφυδάτωση του προσώπου και του σώματος. Έχει επανορθωτικές ιδιότητες και χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της αναπληρώνει την ενέργεια και ενισχύει τη ζωτικότητα των κυττάρων της επιδερμίδας.

Η βαλσαμοαλοιφή κεριού με έλαιο πορτοκαλιού & βιταμίνη Ε, της Esthique Natural Cosmetics, έχει πολύ μεγάλες διαφορές στην ποιότητα και την ασφάλεια στην χρήση της από τις κλασσικές κεραλοιφές ή κηραλοιφές που οφείλονται στον τρόπο παραγωγής, στις νόμιμες Ευρωπαϊκές γνωστοποιήσεις κυκλοφορίας αλλά και στα φυσικά πιστοποιημένα συστατικά της που τελικά οδηγούν στην υψηλή ποιότητα της.

βαλσαμοαλοιφή κεραλοιφή κηραλοιφή βαλσαμέλαιο φυσικά καλλυντικά 100% ελληνικά made in greece πορτοκαλιούΈχει φρουτώδες, γλυκό άρωμα υψηλής αρωματικής νότας. Το ζωντανό και γλυκό άρωμα πορτοκαλιού, τονώνει τον κουρασμένο οργανισμό και απομακρύνει την περιττή ένταση. Το διεγερτικό άρωμα του πορτοκαλιού ανεβάζει επίσης την διάθεση και οξύνει τις αισθήσεις.

Περιέχει βαλσαμέλαιο, φτιαγμένο από άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αποκλειστικά για την Esthique Natural Cosmetics, που  διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες αποτελώντας «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.  Πρόκειται για ένα πολύ ενυδατικό φυσικό έλαιο που φρεσκάρει την επιδερμίδα, χαρίζοντας της βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και νεανική όψη. Λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης του, το βαλσαμέλαιο αντιμετωπίζει και προλαμβάνει διάφορες δερματικές παθήσεις.

Το φυσικό κερί μέλισσας χάρη στις αναπλαστικές και ενυδατικές του ιδιότητες, βοηθά το δέρμα να έχει απαλή και ελαστική δομή, καταπραΰνει εγκαύματα και τραυματισμούς και συγκρατεί την υγρασία στα κύτταρα χωρίς να κλείνει τους πόρους. Περιέχει πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και ένα σύμπλεγμα βιταμινών με κυρίαρχη την βιταμίνη Α, που είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό των ανθρώπινων κυττάρων.

Το φυσικό κερί μέλισσας προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και βοηθά το δέρμα να διατηρήσει τη φυσική υγρασία του, χαρίζει ελαστικότητα και απαλότητα. Έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες και είναι ένα ελιξίριο ομορφιάς ενώ θεωρείτε για την περιποίηση και την ομορφιά της επιδερμίδας ως ένα από τα πιο απαραίτητα beauty συστατικά από την φύση.

Το άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο αποκλειστικά για την Esthique Natural Cosmetics από τους βραβευμένους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, είναι ένα επίσης θαυματουργό συστατικό που περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά. Η αντιοξειδωτική δράση του άθερμου βιολογικού ελαιολάδου ενισχύεται χάρη στα μικροσυστατικά του όπως οι τοκοφερόλες, τα καροτενοειδή, δηλαδή τις προ-βιταμίνες Α, τις πανίσχυρα φυσικές ωφέλιμες φαινόλες ή πολυφαινόλες καθώς και την κυρίαρχη βιταμίνη Ε που υπάρχει σε αφθονία στο βιολογικό ελαιόλαδο. Ως εκ τούτου, αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τη φυσική υγρασία του, θρέφοντας το με πολύτιμα και απαραίτητα φυσικά συστατικά.

βαλσαμοαλοιφή κεραλοιφή κηραλοιφή βαλσαμέλαιο φυσικά καλλυντικά 100% ελληνικά made in greece πορτοκαλιούΗ βιταμίνη Ε είναι από την φύση της ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που απαλύνει το δέρμα και εμποδίζει την απώλεια νερού μέσω της επιδερμίδας, καταπολεμώντας την ξηρότητα και προστατεύοντας από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών.

Το έλαιο πορτοκαλιού έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη καλή υγεία του δέρματος. Επίσης, έχει αντισηπτική και βακτηριοστατική δράση. Τέλος, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, στην προστασία των αγγείων και στην απομάκρυνση των πανάδων και των δυσχρωμιών. Κάνει σύσφιξη στο δέρμα, έχει ιδιότητες χαλαρωτικές και προσφέρει ευεξία, χαρίζει καθαριότητα, λάμψη και ζωντάνια στο δέρμα.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι η βιταμίνη C που υπάρχει σε επάρκεια στο έλαιο πορτοκαλιού, είναι τα «κλειδί» για την επανόρθωση, την αναδόμηση και τη διατήρηση των υγιών κυττάρων σε όλο τον οργανισμό. Αυτό, όμως, που ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα είναι η ικανότητά της να αυξάνει θεαματικά την παραγωγή κολλαγόνου. Στο δέρμα μας υπάρχουν κάποια κύτταρα που λέγονται ινοβλάστες, τα οποία παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή τις πρωτεΐνες που διατηρούν το δέρμα ελαστικό και τονωμένο. Όμως, καθώς μεγαλώνουμε, αυτή η παραγωγή φθίνει. Η βιταμίνη C είναι εκείνη η ουσία που διεγείρει τους ινοβλάστες να συνεχίζουν να παράγουν τις πρωτεΐνες της νεότητας.

Η ήπια κερατολυτική δράση του ελαίου πορτοκαλιού προσφέρει φυσική λάμψη και τονώνει το θαμπό δέρμα του προσώπου και του σώματος, απομακρύνοντας τις πανάδες και τις δυσχρωμίες. Είναι ιδανικό για την αναζωογόνηση των ξηρών και ώριμων επιδερμίδων καθώς είναι ενυδατικό, ισχυρό αντιοξειδωτικό και βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων. Επίσης λόγω της στυπτικής του δράσης συμβάλλει στην καταπολέμηση της ακμής. Προωθεί τη κυκλοφορία, η οποία με τη σειρά της ενισχύει την ροή του λεμφικού συστήματος, βοηθώντας και ενθαρρύνοντας την αποτοξίνωση.

Δρα εξισορροπητικά και αντιγηραντικά στο δέρμα, διατηρεί την ελαστικότητά του και διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων  και ταυτόχρονα επαναφέρει τη φυσική λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. Παράλληλα, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις μολύνσεις αλλά και το καθημερινό οξειδωτικό στρες που προκαλείται εξαιτίας των περιβαλλοντικών ρίπων και του καπνίσματος. 

H βαλσαμοαλοιφή κεριού με έλαιο πορτοκαλιού & βιταμίνη Ε της Esthique Natural Cosmetics είναι ένα θαυμάσιο φυσικό καλλυντικό που με μια απλή και μόνο εφαρμογή στο δέρμα, μπορεί χωρίς αμφιβολία να σας δείξει την υψηλή ποιότητα της και την φυσική απορροφητικότητα από το δέρμα σας. Χαρείτε την μαζί με το υπέροχο και αναζωογονητικό άρωμά του πορτοκαλιού, που σε ταξιδεύει σε έναν ανθισμένο βιολογικό πορτοκαλεώνα την άνοιξη, προσφέροντας σας θετική ενέργεια.

paraben sls sles propylene glycol free καλλυντικά φυσικά
Η βαλσαμοαλοιφή κεριού με έλαιο πορτοκαλιού και βιταμίνη Ε της Esthique Natural Cosmetics είναι δερματολογικά ελεγμένη και διαθέτει όλες τις νόμιμες πιστοποιήσεις κυκλοφορίας. Δεν περιέχει parabens, γλουτένη, λακτόζη, SLS, SLES, φορμαλδεϋδη, propylene glycol και πολλά ακόμα τοξικά συστατικά.


βαλσαμοαλοιφή κεραλοιφή κηραλοιφή βαλσαμέλαιο φυσικά καλλυντικά 100% ελληνικά made in greece πορτοκαλιού